Εγγραφή στο newsletter >

Συσκευή Ομορφιάς Mini i-Lift Ionizing Beauty Massager

Κάντε τη σωστή κίνηση για την τέλεια επιδερμίδα! Χρησιμοποιήστε την πρωτοποριακή συσκευή massage αρνητικών ιόντων NoTime Mini i-Lift Ionizing Beauty Massager για το πρόσωπο & εξασφαλίστε 1 υπέροχη, νεανική επιδερμίδα! 34,9€ από το profitstore.gr με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής επι αντικαταβολή!

Από€34.90

Έληξε

Αξία
€69.90
Έκπτωση
50%
Kέρδος
€35.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.
Η Προσφορά έληξε
Κωδικός Προσφοράς: K724-11

...

Όροι και Στοιχεία

  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 69.9€, τελικής 34,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 73.9€, τελικής 38,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€
  • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

  • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

  • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

 Πρωτοποριακή Συσκευή Ομορφιάς NoTime Mini
i-Lift Ionizing Beauty Massager

Ανακαλύψτε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην φροντίδα του δέρματος που συνδυάζει μικρο μασάζ με δονήσεις και αρνητικά ιόντα. Η Πρωτοποριακή Συσκευή μασάζ αρνητικών ιόντων  NoTime Mini i-Lift Ionizing Beauty Massager μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή σε συνδυασμό με καλλυντικά προϊόντα διότι επιτρέπει την βαθύτερη διείσδυση στο δέρμα των θρεπτικών και αντιγηραντικών στοιχείων τους.

Η συσκευή είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος, λιπαρό ή ξηρό δέρμα, ευαίσθητο ή γερασμένο.

Αρχικά, προτείνεται καθημερινή χρήση για ξηρή και κανονική επιδερμίδα ενώ για ευαίσθητες και λιπαρές επιδερμίδες κάθε 3 με 4 ημέρες. Μετά τον πρώτο μήνα μια θεραπεία 1 ή 2 φορές την εβδομάδα είναι αρκετή. Για πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες προτείνεται χρήση μια φορά την εβδομάδα.

Η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται με συνεχής κινήσεις. Η κίνηση πρέπει να κατευθύνεται από την εσωτερική προς την εξωτερική επιφάνεια του προσώπου και από κάτω προς τα πάνω. Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κυκλικές κινήσεις, αν θέλετε.

Συσκευή Ομορφιάς Mini i-Lift Ionizing Beauty Massager

 

 

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.644