Εγγραφή στο newsletter >

SpSport Γυαλιά Ηλίου Tactical Style με Σετort Γυαλιά Ηλίου Tactical Styleμε Σετ 3x Φακών & Σκελετό για Διορθωτικούς Φακούς

16,9€ γιά ένα ζευγάρι Sport Γυαλιά Ηλίου Tactical Style με Σετ 3x Φακών & Σκελετό για Διορθωτικούς Φακούς. Με τεχνολογία αλλαγής φακών, ειδικό υλικό κατασκευής πλαισίου που κάνει το γυαλί ανθεκτικό, ελαστικό, άνετο και πολύ ελαφρύ, φακοί από καθαρό polycarbonate, ιμάντα πρόσδεσης που αντικαθιστά τα ακροβραχιώνια & επιπλέον σκελετό που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε διορθωτικούς φακούς. Από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Από€16.90

Έληξε

Αξία
€39.90
Έκπτωση
58%
Kέρδος
€23.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.
H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K209-225

...

Όροι και Στοιχεία

  • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

    • απευθείας παραλαβής από το καταστήμα της εταιρείας (αρχικής 39,9€, τελικής 16,9€)
    • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής43,9€, τελικής 20,9€).
    • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€
  • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

  • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

  • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Sport Γυαλιά Ηλίου Tactical Style με Σετ 3x Φακών & Σκελετό για Διορθωτικούς Φακούς

 
Διαθέτει τεχνολογία αλλαγής φακών, που επιτρέπει τη γρήγορη, ασφαλή αλλαγή  των φακών για τη σωστή εφαρμογή. Ειδικό υλικό κατασκευής πλαισίου που κάνει το γυαλί  ανθεκτικό, ελαστικό, άνετο και πολύ ελαφρύ.

Το τριών σημείων πλαίσιο αγκαλιάζει το πρόσωπο στη μύτη και στα ακροβραχιόνια, προσφέροντας απόλυτη ευθυγράμμιση με το πρόσωπο και μέγιστη ασφάλεια σε προσκρούσεις. Το υδροφιλικό υλικό που βρίσκεται στα επιρύνεια και στα ακροβραχιώνια, κρατά τα γυαλιά στην θέση τους ακόμα και στην υγρασία κατά την διάρκεια έντονης δραστηριότητας και αποτρέπει την ολισθηρότητα!

Το πλαίσιο διαθέτει την κατάλληλη ελαστικότητα  που του παρέχει την ικανότητα αυτοπροσαρμογής και εφαρμογής στο πρόσωπο.

Οι φακοί είναι κατασκευασμένοι από καθαρό polycarbonate και παρέχουν μεγάλη αντοχή στα χτυπήματα. Μπλοκάρουν όλες τις UV(UVA/UVB/UVC) και επιπλέον το επιβλαβές μπλε φως μέχρι 400 nm

Το Σετ Συνοδεύεται από 3 φακούς, έναν σκούρο ηλίου, έναν φωτεινό καθημερινής χρήσης και έναν κίτρινο για νυχτερινή χρήση και οδήγηση.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης:

- Σκληρή πολυτελή θήκη προστασίας
- Ειδικό ιμάντα πρόσδεσης Elastic Kit Frame που αντικαθιστά τα ακροβραχιώνια και στηρίζει τον σκελετό σταθερά στην θέση του για χρήση σε sport, οδήγηση κλπ.
- Επιπλέον σκελετό που θηλυκώνει στον κύριο και σας επιτρέπει να τοποθετήσετε διορθωτικούς φακούς.

Unisex - One Size.

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.658