Εγγραφή στο newsletter >

Mini Ντους Μπιντέ - Υγιεινή στην Τουαλέτα σας και Τέλος στο Χαρτί Υγείας

19,9€ για ένα mini ντους μπιντέ το οποίο είναι απαραίτητο για την καθημερινή μας υγιεινή. Τοποθετείται απλά και εύκολα δίπλα στην λεκάνη της τουαλέτας και είναι ιδιαίτερα απλό στην χρήση του. Από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή! Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Από€19.90

Αγόρασέ το!

Αξία
€34.90
Έκπτωση
43%
Kέρδος
€15.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

116 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K246-233

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε ένα mini ντους μπιντέ.

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

  • απευθείας παραλαβής από το καταστήμα της εταιρείας (αρχικής 34,9€, τελικής 19,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 38,9€, τελικής 23,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€
 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Mini Ντους Μπιντέ - Υγιεινή στην Τουαλέτα σας και Τέλος στο Χαρτί Υγείας


Βάλτε τέλος στις παλιές σας ανθυγιεινές συνήθειες. Καθαριότητα και Υγιεινή στην τουαλέτα σας και τέλος στο χαρτί υγείας! Χρησιμοποιείστε το mini ντους μπιντέ για καθημερινή φρεσκάδα και καθαριότητα.

Εύκολη τοποθέτηση σε μόλις 5 λεπτά χωρίς μαστόρους και μερεμέτια.

Το mini σετ μπιντέ είναι ένα πρωτοποριακό προϊόν που έρχεται τώρα και στην Ελλάδα και σκοπεύει να αλλάξει τις παλιές μας συνήθειες στην καθημερινή μας επίσκεψη στην τουαλέτα!

 

Mini Ντους Μπιντέ - Υγιεινή στην Τουαλέτα σας και Τέλος στο Χαρτί ΥγείαςΤο mini ντους bidet είναι απαραίτητο για την καθημερινή μας υγιεινή. Τοποθετείται απλά και εύκολα δίπλα στην λεκάνη της τουαλέτας και είναι ιδιαίτερα απλό στην χρήση του. Μετά από κάθε χρήση της τουαλέτας, το mini σετ μπιντέ θα φροντίσει για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και την ΥΓΙΕΙΝΗ σας και θα σας προσφέρει ένα αίσθημα φρεσκάδας.

Είναι καιρός να αποχαιρετήσετε τις παλιές ανθυγιεινές σας συνήθειες. Αποφύγετε ερεθισμούς, μολύνσεις αλλά και αλλεργίες που προκαλεί το χαρτί υγείας, ξεχάστε τις βουλωμένες αποχετεύσεις και απομακρύνετε την εστία μόλυνσης που προκαλεί το καλάθι απορριμάτων.

Το mini ντους bidet είναι απαραίτητο σε όλη την οικογένεια.

- Απαραίτητο για την καθημερινή μας καθαριότητα και υγιεινή
- Ιδανικό για άτομα που υποφέρουν από αιμορροΐδες
- Χρήσιμο στις γυναίκες για της ημέρες της περιόδου

Με μια τόσο απλή και οικονομική συσκευή μπορείτε πλέον να αντικαταστήσετε την ανθυγιεινή χρήση του χαρτιού τουαλέτας και να αποφύγετε πιθανές μολύνσεις και αλλεργίες που μπορούν να προκληθούν με την συνεχή χρήση του. To mini ντους μπιντέ είναι ο πιο φυσικός και υγιεινός τρόπος καθαριότητας με την χρήση τρεχούμενου νερού.


Mini Ντους Μπιντέ - Υγιεινή στην Τουαλέτα σας και Τέλος στο Χαρτί Υγείας

Mini Σετ Μπιντέ - Υγιεινή στην Τουαλέτα σας και Τέλος στο Χαρτί Υγείας

 

Στο πακέτο που θα παραλάβετε, περιλαμβάνεται ότι χρειάζεστε για να συνδέσετε και να χρησιμοποιήσετε το mini ντους bidet*.

- Κεφαλή ντους με πιεστικό διακόπτη
- Αντάπτορα T
- Διακόπτη νερού on-off
- Σπιράλ ~1,2m
- Βάση στήριξης
- Ταινία teflon

Mini Σετ Μπιντέ - Υγιεινή στην Τουαλέτα σας και Τέλος στο Χαρτί Υγείας
 
Δείτε παράδειγμα στο Video: ( παρουσιάζεται παρόμοιο προιόν )
ΠΡΟΣΟΧΗ: Φωτογραφίες και Video παρουσιάζονται ενδεικτικά και παρουσιάζουν διαφορετικό προιόν και με διαφορετικό διακόπτη. Το προσφερόμενο προιόν διαφέρει σε λεπτομέρειες, σχέδια και χρωματισμούς. Τα εξαρτήματα που παρουσιάζονται στο Video πιθανόν να μην περιλαμβάνονται όλα. Ο διακόπτης νερού πρέπει να κλείνει μετά από κάθε χρήση!

* Θα χρειαστείτε βασικά εργαλεία όπως έναν κάβουρα ή μια μεγάλη πένσα... Μικρή εξοικείωση με υδραυλικές εργασίες είναι απαραίτητη.

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.696