Εγγραφή στο newsletter >

Qsmok - Μέθοδος διακοπής του καπνίσματος

19,9€ για να κόψετε το κάπνισμα σήμερα! Με την μέθοδο της μαγνητικής ωτοθεραπείας σε μόλις 7 ημέρες μειώνεται η επιθυμία του καπνίσματος, ενώ σε 30 ημέρες θα το σταματήσετε τελείως. Χωρίς φάρμακα, χωρίς παρενέργειες. Εύκολα, γρήγορα, αποτελεσματικά και απολύτως ανώδυνα. Μέθοδος αναγνωρισμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής επι αντικαταβολή!

Από€19.90

Αγόρασέ το!

Αξία
€29.90
Έκπτωση
33%
Kέρδος
€10.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

83 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K584-24

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε την Mέθοδο Διακοπής του καπνίσματος Qsmok. Σε μόλις 7 ημέρες μειώνεται η επιθυμία του καπνίσματος, ενώ σε 30 ημέρες θα το σταματήσετε τελείως.

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 29.9€, τελικής 19,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 33.9€, τελικής 23,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€

 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Qsmok - Quit Smoking
Μέθοδος διακοπής του καπνίσματος

 

Κόψτε το Κάπνισμα. Σε μόλις 7 ημέρες μειώνεται η επιθυμία του καπνίσματος, ενώ σε 30 ημέρες θα το κόψετε τελείως!

ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΩΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ: Αναγνωρισμένη από τον ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ

Η εναλλακτική μέθοδος για την καταπολέμηση προβλημάτων του νευρο-αγγειακού συστήματος.

 

ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ - ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Εφαρμόστε την μέθοδο της μαγνητικής ωτοθεραπείας και μειώστε την βλαβερή σας συνήθεια από την πρώτη ημέρα ! Δεν θα χρειαστείτε επιπλέον φάρμακα, δεν θα χάσετε χρόνο και χρήμα σε επισκέψεις σε γιατρούς ή σε κέντρα αποκατάστασης. Διαβάστε περισσότερα >>


ΕΥΚΟΛΑ - ΓΡΗΓΟΡΑ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ - ΑΝΩΔΥΝΑ

Το επαναστατικό αμερικάνικο προϊόν Q-Smok αποτελείται από 2 βιομαγνήτες 24 καρατίων που σας βοηθούν να απαλλαγείτε από τον εθισμό του καπνίσματος οριστικά ! Φορέστε το Q-Smok στο αριστερό σας αυτί για 2 έως 4 ώρες ημερησίως και ... καπνίστε όσο θέλετε. Η επιθυμία σας για τσιγάρο θα μειώνεται μέρα με την ημέρα μέχρι που θα εξαφανιστεί εντελώς. 
 

Το προϊόν μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί όσες φορές θέλετε. Αφού απαλλαγείτε από την βλαβερή σας συνήθεια μπορείτε να το δωρίσετε σε φίλους και συγγενείς ! 
 

ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ !
 

 

 


Δαπανείστε τα χρήματα που ξοδεύετε σε λιγότερο από μια εβδομάδα καπνίζοντας κανονικά τσιγάρα για να απαλλαγείτε ΟΡΙΣΤΙΚΑ από την βλαβερή σας συνήθεια.

Σταματήστε να καταστρέφετε την υγεία των ανθρώπων γύρω σας ! Προστατεύστε την δική σας υγεία, αλλά και την υγεία των συνανθρώπων σας, των φίλων και συγγενών σας και κυρίως των παιδιών σας !

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.994