Εγγραφή στο newsletter >

Beppy Wet Soft Comfort Tampons - Σφουγγαράκια Ταμπόν Περιόδου

Είστε μια σύγχρονη γυναίκα με πολύ ενέργεια και όρεξη για ζωή και δεν θέλεις να περιορίζεις τις δραστηριότητες σου κάθε μήνα λόγω της περιόδου σου ? Υπάρχει λύση και λέγεται Beppy Wet Τampons ! Υγιεινό, μαλακό, ασφαλές και αόρατο ταμπόν... Μόνον 16,90€ με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή.

Από€16.90

Αγόρασέ το!

Αξία
€26.90
Έκπτωση
37%
Kέρδος
€10.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

151 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K651-30

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε μία συσκευασία 4 τεμαχίων Beppy Wet Soft Comfort Tampons, υγιεινά, μαλακά, ασφαλή και αόρατα ταμπόν περιόδου...

 • Τα Beppy Wet Τampons είναι υγιεινά, μαλακά, στρογγυλά σφουγγαράκια, χωρίς κορδόνι, που προσαρμόζονται απόλυτα στην ανατομία σας τόσο που δεν θα τα νοιώθετε ! Μπορείτε πλέον να κολυμπήσετε, να τρέξετε, ακόμη και να έχετε σεξουαλική επαφή τις ημέρες της περιόδου σας!

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:
 • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 26.9€, τελικής 16,9€)
 • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 30.9€, τελικής 20,9€).
 • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€
 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Beppy Wet Soft Comfort Tampons
Σφουγγαράκια Ταμπόν Περιόδου


Είστε μια σύγχρονη γυναίκα με πολύ ενέργεια και όρεξη για ζωή και δεν θέλεις να περιορίζεις τις δραστηριότητες σου κάθε μήνα λόγω της περιόδου σου ?

Υπάρχει λύση και λέγεται Beppy Wet  Τampons !

Beppy Wet Soft Comfort Tampons - Ταμπόν περιόδου Τα Beppy Wet  Τampons είναι υγιεινά, μαλακά, στρογγυλά σφουγγαράκια, χωρίς κορδόνι, που προσαρμόζονται απόλυτα στην ανατομία σας τόσο που δεν θα τα νοιώθετε ! Διαρκούν δε μέχρι και 8 ώρες επιτρέποντας σας να συμμετέχετε ανενόχλητα σε κάθε σας δραστηριότητα.

 

Μπορείτε πλέον να κολυμπήσετε, να τρέξετε, ακόμη και να έχετε σεξουαλική επαφή τις ημέρες της περιόδου σας!


Ο σπόγγος του Beppy Wet  Τampons έχει μια κοιλότητα στο ένα μέρος του και καταλήγει σε μια μικρή κορυφή. Δεδομένου ότι η κοιλότητα τυλίγει τον τράχηλο της μήτρας σας, το Beppy Wet  ταμπόν σας θα παραμείνει στην θέση του και σε περιόδους έντονης δραστηριότητας αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ!

Μάλιστα το Beppy Wet περιέχει επιπλέον μια ειδική αντισηπτική και λιπαντική ουσία (Lactagel) για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο την τοποθέτηση, ενώ υποστηρίζει τη φυσική οξύτητα του κόλπου. Είναι δε εμποτισμένο με διακριτικό άρωμα λεβάντας για να καλύπτει τυχόν δυσοσμίες.

Μπορεί να αφαιρεθεί πολύ εύκολα χάρη στην ειδική οπή που βρίσκεται στην κορυφή του.

Τόσο εύκολο και τόσο πρακτικό ! Ασφαλές και αόρατο !

Το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή του Beppy Wet είναι απολύτως φυσικό και οργανικό και προέρχεται από το φυσικό σφουγγάρι. Στεγανοποιεί με μεγάλη επιτυχία τον τράχηλο της μήτρας και λόγω της σχεδίασης του αλλά και λόγω της εξαιρετικής απορροφητικότητας του που δεν συγκρίνεται ούτε στο ελάχιστο με τα κλασικά ταμπόν που έχετε δοκιμάσει και πωλούνται στα φαρμακεία και τα super market.

Η ποιότητα του είναι κορυφαία, αποτέλεσμα της συνεργασίας επιστημόνων με το Πανεπιστήμιο Τεχνολογίας του Ντελφτ και του πανεπιστημίου Erasmus του Ρότερνταμ. Είναι δε απολύτως φυσικό και οργανικό προιόν, φιλικό και προς το περιβάλλον, ενώ δεν περιέχει χημικά ή άλλες ουσίες. Επιπλέον κάθε Beppy Wet  Τampon έρχεται σε ατομική υγιεινή και αποστειρωμένη συσκευασία !

Beppy Wet Soft Comfort Tampons - Ταμπόν περιόδουΕπιτέλους μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή, να αθληθείτε, να κολυμπήσετε ακόμα και τις δύσκολες ημέρες κάθε μήνα και να αισθάνεστε άνετα και εξίσου καλά όπως και κάθε άλλη ημέρα. Ποιο κοινό ταμπόν σας δίνει τέτοια ελευθερία κινήσεων ?

Χρησιμοποιώντας το Beppy Wet μπορείτε επίσης να απολαύσετε το sex  με τον σύντροφο σας. Το σχήμα του, η απόλυτη στεγανότητα του, η μαλακή υφή του και η απουσία κορδονιού το καθιστούν ιδανικό !


Είναι τόσο διακριτικό και άνετο που δεν θα αισθάνεστε την παρουσία του… ούτε εσείς ούτε ο σύντροφος σας !

 Δραστηριότητα   

Beppy tampon

Κοινά ταμπόν Σερβιέτες     
Swimming Yes Not great No
Play sports Yes Not great Not great
Sauna Yes Not great No
Sex Yes No No
Holidays Yes Not great Not great
Going out Yes Not great Not great
Comfort Yes Not great Not great
Sleeping Yes (~8h) Νo Not great
Hypo-allergenic Yes No No
1 size fits all Yes No No

 

Δείτε το Video:


Η συσκευασία περιέχει 4 τεμάχια.

Διαβάστε τις Συχνές Ερωτήσεις >>

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.994