Εγγραφή στο newsletter >

FarbGel Νόμιμο Spay Αυτοάμυνας

Προστατέψτε τον εαυτό σας από επιθέσεις! 19,9€ για ένα νόμιμο σπρέι αυτοάμυνας FarbGel! Εκτοξεύει κόκκινο τζελ και ακινητοποιεί τον επιτιθέμενο, δίνοντάς σας χρόνο να ξεφύγετε! Από το profitstore.gr με δυνατότητα αποστολής πανελλαδικά και πληρωμής με αντικαταβολή!

Από€19.90

Αγόρασέ το!

Αξία
€29.90
Έκπτωση
33%
Kέρδος
€10.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

158 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K226-4

...

Όροι και Στοιχεία

 • Η προσφορά αφορά την αγορά νόμιμου σπρέι αυτοάμυνας FarbGel Self Defense Spray χωρίς χημικά, δακρυγόνα ή τοξικά, που εκτοξεύει με μεγάλη δύναμη, και σε απόσταση 4 μέτρων, κόκκινο τζελ, το οποίο ακινητοποιεί στιγμιαία τον επιτιθέμενο, δίνοντας σας πολύτιμο χρόνο να ξεφύγετε και να καλέσετε σε βοήθεια.

 • Η προσφορά σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα εξής:

  • απευθείας παραλαβή από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 29,9€, τελικής 19,9€)
  • αποστολή στο χώρο σας εντός 2 - 3 εργάσιμων ημερών (αρχικής 33,9€, τελικής 23,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€

 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Νόμιμο Σπρέι Αυτοάμυνας
FarbGel Self Defense Spray

Απολύτως νόμιμο σπρέι αυτοάμυνας. Δεν περιέχει χημικά, δακρυγόνα ή άλλες τοξικές ουσίες. Εκτοξεύει με μεγάλη δύναμη και σε απόσταση 4 μέτρων κόκκινο τζελ το οποίο ακινητοποιεί στιγμιαία τον επιτιθέμενο δίνοντας σας πολύτιμο χρόνο να ξεφύγετε και να καλέσετε σε βοήθεια.

Επιπλέον το FarbGel χρωματίζει μόνιμα το δέρμα και τα ρούχα του δράστη με αποτέλεσμα να είναι πιο δύσκολη η διαφυγή του και ευκολότερη και πιο πιθανή η σύλληψη του. Το χρώμα θα χρειαστεί πολλές μέρες για να απομακρυνθεί.

Ιδανικό για αυτοκινητιστές, οδηγούς taxi, ηλικιωμένους που μένουν μόνοι, κυρίες που συνηθίζουν να κυκλοφορούν με «μεγάλες τσάντες», αλλά και χρήσιμο στον καθένα μας.

Απαραίτητο στην τσάντα σας, στο κατάστημα, στο σπίτι, στο αυτοκίνητο και οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος επίθεσης!

Προσοχή: Το FarbGel δεν περιέχει τοξικές ή άλλες ερεθιστικές ουσίες με συνέπεια η κατοχή και χρήση του να είναι απολύτως νόμιμη. Άλλα σπρέυ αυτοάμυνας με ερεθιστικές ουσίες απαγορεύονται αυστηρά από τον νόμο και χαρακτηρίζονται ως όπλα, ενώ ο κάτοχος κατηγορείται για οπλοκατοχή !

ΦΕΚ 147/Α/3-9-93
α. Όπλο είναι κάθε μηχάνημα, το οποίο, με ωστική δύναμη που παράγεται με οποιονδήποτε τρόπο, εκτοξεύει βλήμα ή χημικές ουσίες ή ακτίνες ή φλόγες ή αέρια και μπορεί να επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα ή να προκαλέσει πυρκαγιά και ιδίως κάθε πυροβόλο όπλο, χειροβομβίδα και νάρκη κάθε τύπου, όπως και κάθε συσκευή που μπορεί να προκαλέσει με οποιονδήποτε τρόπο τα ανωτέρω αποτελέσματα.

To FarbGel δεν επιφέρει κάκωση ή βλάβη της υγείας σε πρόσωπα ή βλάβη σε πράγματα οπότε δεν θεωρείται όπλο !

Κρατήστε το προιόν μακρυά από τα παιδιά. Χρησιμοποιήστε το μόνον σε περίπτωση κακόβουλης επίθεσης.

 


 

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.994