Εγγραφή στο newsletter >

StopSnore - Επαναστατική Συσκευή κατά του Ροχαλητού

Μην περάσετε ακόμα μία νύχτα με ροχαλητό! Από 24,9€ για την επαναστατική συσκευή StopSnore που σας απαλλάσσει από το ροχαλητό, χωρίς φάρμακα και ταλαιπωρία, από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής επι αντικαταβολή! Αρχική αξία: 49,9€. Έκπτωση 50%!

Από€24.90

Έληξε

Αξία
€49.90
Έκπτωση
50%
Kέρδος
€25.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.
Η Προσφορά έληξε
Κωδικός Προσφοράς: K154-1

...

Όροι και Στοιχεία

  • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε ένα StopSnore μία επαναστατική συσκευή κατά του Ροχαλητού, από το profitstore.gr.

  • Το StopSnore είναι από ειδικό εύπλαστο υλικό, τοποθετείται στο κατώτερο μέρος της γνάθου, διευρύνει το πίσω μέρος του φάρυγγα και επιτρέπει έτσι την ομαλότερη ροή της αναπνοής, εμποδίζοντας το ροχαλητό!

  • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:
  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 49.9€, τελικής 24,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 53.9€, τελικής 28,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€

  • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

  • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

  • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

StopSnore
Επαναστατική Συσκευή κατά του Ροχαλητού!

Επαναστατική λύση για την καταπολέμηση του ροχαλητού! Λύστε το πρόβλημα άμεσα και οικονομικά χωρίς φάρμακα, χωρίς χάπια, χωρίς αποσυμφορητικά. Εφαρμόστε την συσκευή και ξεχάστε το ροχαλητό μια για πάντα!

StopSnore - Επαναστατική Συσκευή κατά του Ροχαλητού

Το StopSnore δουλεύει, και δουλεύει αποτελεσματικά και άμεσα! Πολλά προϊόντα κατά του ροχαλητού που πωλούνται στην αγορά δεν επιφέρουν τα αποτελέσματα που υπόσχονται. Πολλοί από σας έχουν δοκιμάσει διαφορετικές μεθόδους όπως αναπνευστικές λωρίδες, μαξιλάρια, ιμάντες σαγονιού, ακόμη και σπρέι για να σταματήσετε το ροχαλητό. Αυτό που πιθανώς δεν ξέρατε είναι πως τα περισσότερα από αυτά δεν δουλεύουν για ένα απλούστατο λόγο: η δράση τους δε φτάνει μέχρι το πίσω μέρος του φάρυγγα, απ' όπου και ξεκινάει το ροχαλητό!

Το βασικό στοιχείο για την επιτυχία του StopSnore είναι η επαναστατική του προσέγγιση. Εφαρμόζοντας το StopSnore, το κατώτερο μέρος της γνάθου κινείται προς τα εμπρός, με αποτέλεσμα να διευρύνεται το πίσω μέρος του φάρυγγα και να επιτρέπει την ομαλότερη ροή της αναπνοής, συνεπώς εμποδίζει το δυνατό ροχαλητό που προκαλείται από τις δονήσεις των γύρω ιστών!

Το StopSnore προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα με την πρώτη εφαρμογή. Απλά το τοποθετείτε στο στόμα και κοιμάστε με αυτό. Είναι σχεδιασμένο από ειδικό υλικό που με την θερμοκρασία παίρνει το σχήμα της στοματικής σας κοιλότητας για απόλυτη εφαρμογή και άνεση! Έχει μεγάλες αναπνευστικές οπές που επιτρέπουν και την αναπνοή από το στόμα ! Το StopSnore εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είναι απολύτως ασφαλές.


     StopSnore - Επαναστατική Συσκευή κατά του Ροχαλητού StopSnore - Επαναστατική Συσκευή κατά του Ροχαλητού StopSnore - Επαναστατική Συσκευή κατά του Ροχαλητού

Δείτε το Video:

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
177.994