Εγγραφή στο newsletter >

Ζώνη Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος Belly Weight Loss Belt

6,41€ για την επαναστατική ζώνη αδυνατίσματος Belly Weight Loss Belt. Απαλλαγείτε από τα "σωσίβια" της μέσης & χάστε πόντους εύκολα και γρήγορα! Μετατρέψτε το σώμα σας σε μηχανή που καίει λίπος! Φορέστε τη στις δουλειές του σπιτιού, στη γυμναστική, στο περπάτημα, αφού μπορεί να φορεθεί & κάτω από τα ρούχα σας. Από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής επί αντικαταβολή. Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Από€6.41

Έληξε

Αξία
€29.90
Έκπτωση
79%
Kέρδος
€23.49

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.
Η Προσφορά έληξε
Κωδικός Προσφοράς: K140-112

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε μια Ζώνη Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος Belly Weight Loss Belt για να απαλλαγείτε από τα "σωσίβια" της μέσης & να χάσετε πόντους εύκολα και γρήγορα.

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

  • απευθείας παραλαβή από τα 2 καταστήματα profitstore.gr (αρχικής 29,9€, τελικής 6,41€)
  • αποστολής στο χώρο σας πανελλαδικά εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 33,9€, τελικής 10,41€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€

 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Ζώνη Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος
Belly Weight Loss Belt

 

Απαλλαγείτε από τα αντιαισθητικά "σωσίβια" της μέσης και χάστε πόντους εύκολα και γρήγορα με τη νέα ζώνη αδυνατίσματος Belly Weight Loss Belt !

Αρχίστε να χάνετε πόντους γύρω από τη μέση σας με τη ζώνη Belly Weight Loss Belt απλώς κάνοντας τις καθημερινές σας ασχολίες, τις δουλειές του σπιτιού ή την καθημερινή σας άσκηση.

Η ζώνη Belly Weight Loss Belt αυξάνει τη θερμοκρασία εσωτερικά και βοηθάει το συγκεντρωμένο λίπος να καεί πολύ πιο γρήγορα και εύκολα!

Κατασκευασμένη απο μαλακό ύφασμα με κυψέλες από neopren, η ζώνη Belly Weight Loss Belt δημιουργεί συνθήκες σάουνας στη μέση σας λιώνοντας έτσι το λίπος και  μειώνοντας συνεχώς τα εκατοστά. 

Μετατρέψτε το σώμα σας σε μηχανή που καίει λίπος !

Φορέστε τη στις καθημερινές σας δραστηριότητες, τις δουλειές του σπιτιού, τη γυμναστική, το περπάτημα, ακόμα και τη βόλτα, αφού μπορεί να φορεθεί και κάτω από τα ρούχα σας.

Βιαστείτε... το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ.

Ζώνη Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος Belly Burner Weight Loss Belt

 

Ζώνη Εφίδρωσης και Αδυνατίσματος Belly Burner Weight Loss Belt

 

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
178.020