Εγγραφή στο newsletter >

Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη & αισθησιακά χείλη

34,90€ για μια συσκευή Full Lips Enhancer Pump για να αποκτήσετε κι εσείς όμορφα σαρκώδη και αισθησιακά χείλη σε λιγότερο από ένα λεπτό! Χωρίς ενέσεις, χωρίς ακριβές επεμβάσεις, χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες! Μια μοναδική προσφορά από το profitstore.gr με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής επί αντικαταβολή!

Από€34.90

Αγόρασέ το!

Αξία
€59.90
Έκπτωση
42%
Kέρδος
€25.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

69 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K430-115

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε μια συσκευή Full Lips Enhancer Pump για για να αποκτήσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό εκείνα τα σαρκώδη και αισθησιακά χείλη που πάντα ονειρεύεστε!

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 59.9€, τελικής 34,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 63.9€, τελικής 38,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€.

 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη
και αισθησιακά χείλη

 

Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη και αισθησιακά χείλη Ζηλεύετε τα σαρκώδη και αισθησιακά χείλη των stars, αλλά δεν είστε fan των αισθητικών επεμβάσεων, που εκτός του ότι κοστίζουν δεν έχουν πάντα επιτυχημένο αποτέλεσμα…? Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε κι εσείς όμορφα σαρκώδη χείλη με την συσκευή Full Lips Enhancer Pump σε λιγότερο από ένα λεπτό!

Η  συσκευή Full Lips Enhancer Pump μάς επιτρέπει να αποκτήσουμε όμορφα, γεμάτα και σαρκώδη χείλη, χωρίς ενέσεις, χωρίς ακριβές επεμβάσεις, χωρίς καλλυντικά αμφιβόλου ποιότητας που περιέχουν επιβλαβείς χημικές ουσίες.

Η  συσκευή Full Lips Enhancer Pump λειτουργεί ως αντλία κενού και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία. Αυξάνοντας τη ροή του αίματος, τα χείλη αυξάνουν άμεσα σε όγκο και δείχνουν γεμάτα, σαρκώδη και αισθησιακά, ενώ λειαίνονται οι ρυτίδες και τα πιθανά σημάδια γήρανσης ! Το αποτέλεσμα θα σας εντυπωσιάσει!

Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη και αισθησιακά χείλη
Η  συσκευή Full Lips Enhancer Pump αυξάνει δραματικά το μέγεθος των χειλιών σας και ενισχύει το χαμόγελό σας. Το αποτέλεσμα είναι άμεσα ορατό από την πρώτη εφαρμογή.

Εξαιρετικά εύκολο στην χρήση το Full Lips Enhancer Pump είναι και απόλυτα ασφαλές! Είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε όσο συχνά θέλετε !

Θα δείτε εντυπωσιακά αποτελέσματα με την πρώτη χρήση !

Το αποτέλεσμα δεν είναι μόνιμο και διαρκεί μερικές ώρες, όμως με συχνή χρήση της συσκευής θα δείτε τα χείλη σας σταδιακά να αποκτούν όγκο και μέγεθος, ενώ θα δείχνουν πιο αισθησιακά και πιο σέξι. Με κάθε επόμενη χρήση της συσκευής το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο έντονο !

Μικρό και φορητό ώστε να το έχετε πάντα μαζί σας.

Το προιόν εισάγεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη και αισθησιακά χείλη   Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη και αισθησιακά χείλη

Full Lips Enhancer Pump για σαρκώδη και αισθησιακά χείληΟδηγίες Χρήσης:

Εφαρμόστε την συσκευή στα χείλη. Ρουφήξτε ελαφρά και αρχίστε να μετακινείτε το έμβολο πίεσης με αργή κίνηση απομακρύνοντας το από τα χείλη σας.  Η κίνηση αυτή θα πρέπει να διαρκέσει  2  δευτερόλεπτα. Απομακρύνετε την συσκευή για μερικά δευτερόλεπτα και επαναλάβατε την διαδικασία 5 φορές. Συνολικά ο χρόνος που απαιτείται για μια θεραπεία είναι 10 δευτερόλεπτα ( 5 επαναλήψεις  x 2 δευτερόλεπτα ). Τις πρώτες 2 εβδομάδες χρήσης της συσκευής μην υπερβαίνετε τα 10 δευτερόλεπτα χρήσης την ημέρα ( 1 θεραπεία ). Άλλωστε το αποτέλεσμα θα είναι ήδη εξαιρετικά ικανοποιητικό.

Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα:

Μετά από 2 εβδομάδες καθημερινής χρήσης, μπορείτε  να επαναλαμβάνετε την διαδικασία μέχρι και 3-4  φορές την ημέρα ( 3-4 θεραπείες ) ενώ μετά από ένα μήνα μπορείτε να αυξήσετε τις επαναλήψεις κάθε θεραπείας από 5 σε 10.

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
178.020