Εγγραφή στο newsletter >

Intelligent Talking & Singing Tom

15,80€ για το παιχνίδι που ξετρελαίνει τους μικρούς μας φίλους, τον αξιολάτρευτο γατούλη Tom Talking Cat που τώρα έγινε ακόμα καλύτερος και πολύ εξυπνότερος. Επαναλαμβάνει ότι του λες με διασκεδαστικό και αστείο τρόπο, αντιδρά σε όποιο σημείο και αν τον ακουμπήσεις, τραγουδάει και λέει ιστορίες! Ο νέος αχώριστος φίλος των παιδιών! Από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή.

Από€15.80

Αγόρασέ το!

Αξία
€44.90
Έκπτωση
65%
Kέρδος
€29.10

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

13 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K913-134

...

Όροι και Στοιχεία

  • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε ένα Αξιολάτρευτο γατούλη Intelligent Talking & Singing Tom που επαναλαμβάνει ότι του λες και αντιδρά σε όποιο σημείο κι να τον ακουμπήσεις! Ο νέος αχώριστος φίλος των παιδιών!

  • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:
  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 44.9€, τελικής 15,8€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 48.9€, τελικής 19,8€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€
  • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

  • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

  • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Intelligent Talking & Singing Tom

Ο αξιολάτρευτος γατούλης Tom Talking Cat έγινε ακόμα καλύτερος και πολύ εξυπνότερος - το παιχνίδι που ξετρελαίνει τους μικρούς μας φίλους!

Αντιδρά σε περισσότερα σημεία του σώματος ( γουργουρίζει, γαργαλιέται, γελάει κλπ ), τραγουδάει 17 δημοφιλή τραγούδια, λέει παραμύθια και ιστορίες ( Αγγλικά ) και φυσικά επαναλαμβάνει ότι του λες με διασκεδαστικό και αστείο τρόπο !

H δημοφιλής εφαρμογή ''Tom Τalking Cat'' του iphone τώρα και σε παιχνίδι! Χαρίστε στα παιδιά σας ξέφρενες στιγμές κεφιού και διασκέδασης με τον παιχνιδιάρη γατούλη Intelligent Talking Tom! Και εκτός από διασκέδαση και γέλιο θα κινήσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών ώστε να μάθουν τις πολλές καινούργιες λέξεις στα Αγγλικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε ατέλειωτες ώρες γέλιου με έναν γάτο που συμπεριφέρεται και αντιδρά σαν μικρό παιδί!

Κατάλληλο για παιδιά άνω των 3 ετών.

Intelligent Talking & Singing Tom

         

      Intelligent Talking & Singing Tom Intelligent Talking & Singing Tom


Δείτε το Video:

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
178.020