Εγγραφή στο newsletter >

Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης

39,90€ για ένα Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου Υπέρυθρης Θέρμανσης για να έχετε τα πόδια σας πάντα ζεστά και όχι μόνο! Δεν θα πιστεύετε πόσο ζεστούς μπορεί να σας κρατήσει... ενώ θα βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας οικονομία στην κεντρική σας θέρμανση. Από το Profitstore με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή. Στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Από€39.90

Αγόρασέ το!

Αξία
€69.90
Έκπτωση
43%
Kέρδος
€30.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.

32 Αγορές

H προσφορά είναι ενεργή
Κωδικός Προσφοράς: K690-141

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε ένα Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης για να έχετε τα πόδια σας πάντα ζεστά και όχι μόνο!

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 69.9€, τελικής 39,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 74.9€, τελικής 43,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€
 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου
Υπέρυθρης Θέρμανσης


Για να έχετε τα πόδια σας πάντα ζεστά και όχι μόνο!

Τοποθετήστε το κάτω από το γραφείο σας και ζεστάνετε τα πόδια σας.  Παρακολουθήστε τηλεόραση με ζεστά πόδια! Τοποθετήστε το επάνω στο γραφείο για να μην κρυώνουν τα χέρια σας όταν διαβάζετε, όταν εργάζεστε στον υπολογιστή κλπ. Μπορείτε ακόμα και να καθίσετε επάνω του!

Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης Δεν θα πιστεύετε πόσο ζεστούς μπορεί να σας κρατήσει αυτό το υπέρυθρο θερμαινόμενο χαλάκι... Θα σας χαρίσει μια υπέροχη αίσθηση ζεστασιάς σε ολόκληρο το σώμα.   

Χαμηλή κατανάλωση μόνο 50Watts (220Volts 50Hz) αυτό σημαίνει ότι εάν το χρησιμοποιείτε για 8 ώρες την ημέρα κάθε μέρα για έναν ολόκληρο μήνα το κόστος σε ρεύμα θα είναι 1,5 ευρώ μόνο!

Το θερμαινόμενο χαλάκι θα σας εξοικονομήσει χρήματα. Δεν ζεσταίνει όλο το δωμάτιο, επειδή όμως κρατάει τα πόδια σας ζεστά, σας αρκεί χαμηλότερη θερμοκρασία κατά τουλάχιστον 4oC στον χώρο που εργάζεστε ώστε να αισθάνεστε άνετα. Ρυθμίζετε τον θερμοστάτη της κεντρικής θέρμανσης τουλάχιστον 4 βαθμούς χαμηλότερα και κερδίζετε πολλαπλάσια από το κόστος της θέρμανσης.

Τελείως αθόρυβη λειτουργία, απλά το βάζετε στην πρίζα και ξενοιάζετε.

Η διάσταση του είναι 40 x 60 cm και τοποθετείται εύκολα πάνω ή κάτω από το γραφείο. Μήκος καλωδίου 130cm και διακόπτης on/off.

Η θερμοκρασία που αναπτύσσει στην επιφάνεια του φτάνει περίπου τους 45 με 50 Βαθμούς κελσίου.

Διαθέσιμο σε 4 χρώματα: Γκρι, Μαύρο, Μπεζ, Κόκκινο ( Αναγράψτε στα σχόλια της παραγγελίας σας το χρώμα που επιθυμείτε )

Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης

 

    Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης   Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης Θερμαινόμενο Χαλάκι - Ταπέτο Γραφείου, Υπέρυθρης Θέρμανσης


Πως λειτουργεί:


Για θερμαντικό στοιχείο στον τάπητα θέρμανσης χρησιμοποιείται εύκαμπτο υπέρυθρο φιλμ (ταινία) , το οποίο διανέμει τη θερμότητα ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια, του τάπητα, προστατεύοντάς το από υπερθέρμανση και καθιστώντας το απολύτως ασφαλές

Η επιφάνεια του τάπητα θερμαίνεται μέχρι τους 45 βαθμούς.   

Όταν χρησιμοποιείται υπέρυθρη θέρμανση  θερμαίνονται μόνο τα αντικείμενα και το ανθρώπινο σώμα, και όχι ο αέρας.  Η αίσθηση και η επίδραση της θερμότητας που απελευθερώνεται από την ταινία,  μπορούν να συγκριθούν με τη θερμότητα του ηλιακού φωτός.

Τα χαλάκια υπέρυθρης θέρμανσης είναι πολύ οικονομικά στη  λειτουργία.  Έχουν πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας 50W.

Δείτε το Video:

 
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε με προσοχή τις Οδηγίες Χρήσης του προιόντος

 

 Οδηγίες Χρήσης alt

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
178.020