Εγγραφή στο newsletter >

Μαγικό Εκκρεμές από Κρύσταλλο Χαλαζία

24,90€ για ένα Μαγικό εκκρεμές από Κρύσταλλο Χαλαζία για πρόγνωση και προφητικές απαντήσεις σχετικά με το μέλλον, τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις, τα επαγγελματικά σας, για πλούτο και αφθονία, αλλά και για να ενισχύσετε τις μαγικές σας ικανότητες ! Από το profitstore.gr με δυνατότητα πανελλαδικής αποστολής και πληρωμής με αντικαταβολή!

Από€24.90

Έληξε

Αξία
€29.90
Έκπτωση
17%
Kέρδος
€5.00

H προσφορά λήγει σε

ώρεςλεπτ.δευτ.
Η Προσφορά έληξε
Κωδικός Προσφοράς: K559-84

...

Όροι και Στοιχεία

 • Με κάθε κουπόνι αγοράζετε ένα Μαγικό Εκκρεμές από Κρύσταλλο Χαλαζία για Πρόγνωση & Προφητικές Απαντήσεις σχετικά με το μέλλον, τις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις, τα επαγγελματικά σας, για πλούτο και αφθονία, αλλά και για να ενισχύσετε τις μαγικές σας ικανότητες !

 • Η προσφορά σας δίνει την δυνατότητα:

  • απευθείας παραλαβής από τα 2 καταστήματα της εταιρείας (αρχικής 29.9€, τελικής 24,9€)
  • αποστολής στο χώρο σας εντός 3 - 5 εργάσιμων ημερών (αρχικής 33.9€, τελικής 28,9€).
  • αποστολής στο χώρο σας και πληρωμή επί αντικαταβολή όταν σας παραδοθεί το προιόν με επιπλέον επιβάρυνση 2€

 • Για παραλαβή από το κατάστημα, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική ενημέρωση 1 ημέρα πριν την επιθυμητή ημερομηνία στα τηλέφωνα 210 60.33.333 και 210 82.22.140

 • Για αποστολή στον χώρο σας δεν χρειάζεται να προβείτε σε καμιά επιπλέον ενέργεια. Ο προμηθευτής θα ειδοποιηθεί αυτόματα από το σύστημα και θα αποστείλει το προιόν στον χώρο σας.

 • Αγοράζετε πολλαπλά κουπόνια στο όνομά σας.

Μαγικό Εκκρεμές από Κρύσταλλο Χαλαζία
για Πρόγνωση & Προφητικές Απαντήσεις

 

Μαγικό εκκρεμές από πολύτιμο Κρύσταλλο Χαλαζία για πρόγνωση, προφητικές απαντήσεις σχετικά με το μέλλον, τις προσωπικές σας σχέσεις, τα επαγγελματικά σας, για πλούτο και αφθονία, αλλά και για να ενισχύσετε τις μαγικές σας ικανότητες !

Ανακαλύψτε την πανάρχαια τέχνη της ραβδοσκοπίας με ένα εκκρεμές. Το εκκρεμές χρησιμοποιήθηκε πριν από πάρα πολλά χρόνια για την ανακάλυψη νερού και υπόγειων ρευμάτων ενέργειας. Έτσι επιλέγονταν συχνά τα σημεία που χτίστηκαν ναοί ή χώροι πνευματιστικής δύναμης.

Το εκκρεμές όμως έχει και πολλές ακόμα δυνατότητες, όπως το να σε βοηθήσει να βρεις χαμένα αντικείμενα, θησαυρούς και να απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα της ζωής ή να σε βοηθήσει να προβλέψεις το μέλλον.

Την συσκευασία συνοδεύει και διάγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει πιο αναλυτικές απαντήσεις στα ερωτήματα σας.

Όσο πιο σωστά διατυπώνετε τις ερωτήσεις σας, τόσο πιο λεπτομερείς απαντήσεις θα λαμβάνετε. Πρέπει όμως να είστε βέβαιοι ότι επιθυμείτε πραγματικά να γνωρίζετε την απάντηση καθότι την απάντηση θα σας την δώσει το υποσυνείδητό σας.

Μαζί θα λάβετε:

 • Εκκρεμές Κόσμημα από πολύτιμο Κρυσταλλικό Χαλαζία με αλυσίδα μήκους 20 εκατοστών.

 • Αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά και αγγλικά που θα σας βοηθήσουν να δαμάσετε την τέχνη του εκκρεμούς και να βρείτε απαντήσεις σε κάθε τι που σας προβληματίζει.

 • Πλαστικοποιημένο διάγραμμα για πιο ακριβείς απαντήσεις.

 • Οδηγό Επικοινωνίας με το Υποσυνείδητο μέσω του Εκκρεμούς από το Βιβλίο "Η Σοφία των Άστρων και οι Ρυθμοί του Χρόνου" της Αστρο-Φιλοσόφου - Μεταφυσικού Αθηνάς Κουζή.

 

Μαγικό Εκκρεμές από Κρύσταλλο Χαλαζία

Μαγικό Εκκρεμές από Κρύσταλλο Χαλαζία

ProfitStore

 

http://www.profitstore.gr
Κατάστημα

Ηλία Ηλιού 82, Νέος Κόσμος, Αθήνα
210 60.33.333

Λήψη οδηγιών

...

Top Προσφορές

Άλλες Προσφορές
Εξοικονομήσαμε
178.020